Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda és Bölcsőde

Karitatív szombat

A Robert Bosch PowerTool Elektromos Szerszámgyártó Kft. dolgozóinak munkája nyomán megújult a Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda és Bölcsőde Kórházi óvodájának játszótere és kertje.

                               

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

A Robert Bosch PowerTool Elektromos Szerszámgyártó Kft.különböző osztályai minden évben kiválasztanak egy-egy szervezetet, akit csapatépítő jelleggel támogatnak segítségükkel.

A Kórházi óvodához érkező felajánlás a Robert Bosch PowerTool Elektromos Szerszámgyártó Kft. Kerti gépek Fejlesztési osztályától érkezett. Az ötletgazda Németh Gábor és az osztályvezető, Dr. Kakuk József jóvoltából, ebben az évben egy lelkes, huszonöt főből álló, önkéntes csapat verbuválódott a Kerti gépek Fejlesztési osztály dolgozóiból, akik szabadidejükben segítettek az óvoda udvarának rendbetételében. Csakúgy, mint az óvoda dolgozói, akik gondoskodtak arról, hogy senki ne maradjon éhen munka közben.

Április 25-én már reggel nyolc órától lázas tevékenység kezdődött a kertben; levágták a túlnőtt bokrokat, füvet nyírtak. Közben egy másik csapat nekilátott a huszonöt darab tuja elültetésének, melyeket a nyékládházi Larix Faiskola kedvezményesen biztosított a felajánláshoz. A gyerekek legnagyobb örömére leginkább az új mászóvár szolgál, melynek összeállítása nem kis fejtörést okozott az önkénteseknek. A munka sikeresnek bizonyult, hiszen a TÜV RheinlandInterCert Kft, szintén karitatív közreműködésével, a műszaki ellenőrzés után az óvodások rögtön birtokba is vehették az új játszóteret.

Az óvoda dolgozói és gyerekcsapata hálás szívvel köszöni az önkéntesek munkáját.

 

Forrás: www.exarchatus.hu

2015. május 7., csütörtök 09:04